Ian Porté (SILVER CAR S2) podi a la seva classe a la XII Pujada Ullastrell

Marcel Muxella i Ian Porté, pilots del programa formatiu de la secció esportiva de l’ACA continuen amb el seu calendari esportiu 2022.

El dissabte 10 de setembre els dos Joves Pilots han participat en la XII Pujada Doga Sta. Maria de Vilalba Ullastrell · 7è Memorial Lluís Costa, competició organitzada per GAS FACTORY Marc Gené.

El traçat de 3,53 km de distància, desnivell de 269 m i un pendent mitjà del 7% a la carretera BV-1202 (amb sortida en el PK.7,880 i arribada en el PK.4.350), va ser l’escenari que va acollir un total de 76 pilots.

Tot i que el format històric de la prova marca un total de 3 pujades d’entrenaments i 2 de carrera, els organitzadors van modificar-la i la 3a pujada d’entrenaments no es va fer per problemes dels horaris.

Aquest va ser el setè any que la prova homenatja a Lluís Costa, un dels impulsors de la cursa. La Pujada Doga Santa Maria de Vilalba – Ullastrell és una de les proves destacades de l’automobilisme català. L’esdeveniment va provocar una gran expectació i va comptar amb un nombrós públic. La climatologia tot i que la previsió era de molta inestabilitat, va acompanyar l’esdeveniment.

A la primera cursa, Ian Porté (SILVER CAR S2) va fer P8 en marcar un temps de 2:08.241 a 3.768 de Javier Rodriguez Jarfe (SPEED CAR GTR EVO) que es va endur la primera posició amb un temps de 2:03.853. Per la seva banda, Marcel Muxella (RENAULT ALPA FR 92) va fer un registre de 2:19.511 enduent-se la P10, a 15.038 de Rodriguez Jarfe.

Ian Porte. Foto: ACA Esport.

Pel que fa a la segona mànega, Muxella va tancar el crono en 2:20.915 (P10) i Porté, en partir problemes mecànics, va quedar a la P50 amb un temps de 2:54.380.

Tot i que la mecànica va plantejar un gran repte a Porté, el Jove Pilot ACA va fer podi als CM PR Classe 14 (P3) per sota d’Antoni Arrufat Bote (SILVER CAR S3, P2) i Javier Rodriguez Jarfe (SPEED CAR GTR EVO, P1).

Muxella per la seva banda, va ser l’únic en participar en la seva categoria i classe (E/D Monoplaces, classe 12).

En aquesta data el Campionat de Catalunya de Muntanya, Marc Solsona no va prendre partida per un imprevist personal.

Marcel Muxella. Foto: ACA Esport.

Deixa un comentari

Previous post El nou projecte femení de l’AHG obre un crowfunding en cerca de recursos per competir a Kuwait
Next post El VPC signa amb UNICEF per treballar conjunts per la no discriminació i els drets als infants