Iglesias i Navarro guanyen el IV Pairs Andorra 2021

El passat cap de setmana 31 de juliol i 1 d’agost es va portar a terme la quarta edició del torneig de Pitch&Putt, IV PAIRS ANDORRA 2021, en el camp de Xixerella. El torneig que en un principi havia de jugar-se a tres rondes, Greensome, Foursome i Fourball va viure moments de molt dubte, fins al punt que es va haver d’anular la prova de Foursome per culpa de meteorologia.

En els tees de sortida es varen emparellar Josep Escabrós i Toni Armengol amb -3 i la parella catalana, Daniel Gimenez i Xavier Ponsdomenech, també amb -3.  Una mica més tard varen sortir les parelles, Àlex Albinyana i Alexandre Albiñana de Catalunya, amb -4, i la parella d’Andorra, Gonzalo Mendoza i Àlex Mendoza, amb -3. La darrera sortida la varen portar a terme els primers classificats, la parella catalana, Josep Iglesias i Angel Navarro, amb -6, i la parella també catalana, Sergi Arisa i Rafael Ramos, amb -5.

Després de jugar-se la darrera ronda en la modalitat Fourball, amb el total acumulat de les dues rondes, els premis van quedar de la següent manera:

MODALITAT SCRATCH o ABSOLUTA

Campions, la parella catalana, Josep Iglesias i Angel Navarro amb -12 (sota par), i que l’any passat van ser els subcampions.

Subcampions, la parella catalana, Àlex Albinyana i Alexandre Albiñana amb -10 (sota par).

Tercers, la parella andorrano-catalana, Carles Pérez i José Pérez, amb -9 (sota par)

Quarts, la parella catalana, Daniel Gimenez i Xavier Ponsdomenech amb -9 (sota par).

MODALITAT HANDICAP

Campions, la parella andorrana, Pau Pérez i Ramón Armengol, amb un resultat net de -9 (sota par).

Subcampions, la parella andorrana, Gonzalo Mendoza i Àlex Mendoza, amb un resultat net de -8 (sota par).

Tercers, la parella catalana, Sergi Alós i Alba Alós, amb un resultat net de -7 (sota par). (un problema informàtic no va permetre el seu còmput)

Quarts, la parella andorrana, Jose Manuel Veloso i Jean-Philippe Bordes, amb un resultat net de -6 (sota par).

En cinquena posició, empataven les parelles, Maria Argelia García i César Montejano; Joan Manel Crespo i Emma Sorribes; Albert Boqué i Jaime Hernández i Xavier Feliubadaló i Alberto García, tots ells amb el resultat net de -5 (sota par).

PARELLA FEMENINA

El premi ha estat per la parella catalana, Violeta Blàzquez i Dolors Sánchez.

PARELLA MIXTA

El premi se l’ha endut la parella catalana, Begoña Conde i Alberto Alcaraz.

La cerimònia de lliurament de premis va comptar amb la presencia del President de la FIPPA (International Pitch and Putt Federation), Sr. Víctor Moscatel.

 

Deixa un comentari

Previous post Chartres Metropole Handball i Limoges Handball de pretemporada a Andorra
Next post Mario Nakic, nou jugador del Morabanc Andorra