Iglesias i Spaargaren guanyen l’Open Internacional d’Andorra de pitch & putt

Aquest passat cap de setmana, dies 24 i 25 de setembre s’ha disputat l’11è Open Internacional d’Andorra. S’ha jugat al Camp del Torrent de Xixerella on ha revalidat el títol, Josep Iglesias, que ja en el 2021 a La Cortinada, va guanyar el campionat. Aquest any han estat 79 jugadors els que han jugat el darrer dia, amb un nombre important de baixes. 

En la Categoria Absoluta, Josep Iglesias es va proclamar campió amb un total de 141 cops, -21 del par. L’andorrà Ricky Morat va quedar en segona posició, amb un total de 149 cops, -13 del par; tercer va ser Hugo Espirito (Galicia), amb un total de 154 cops, -8 del par; en quarta posició va quedar Barry Coomber (Catalunya), amb un total de 155 cops, -7 del par i en cinquena posició es va donar un empat entre a 157 cops, -5 del par, entre els jugadors, Angel Navarro i Antonio Alcaraz (Catalunya).

En la Categoria Femenina, la campiona va ser Herma Spaargaren (Holanda) amb un total de 180 cops, +18 del par; la segona posició va ser per M. Mercè Grau (Catalunya), amb un total de 182 cops, +20 del par i el tercer lloc va ser per Soraya Lassal (Catalunya), amb un total de 186 cops, +24 del par. (campiona al 2021).

Pel que fa a la categoria sènior, el campió va ser José Santos (Catalunya), amb un total de 159 cops, -3 del par; el segon lloc va ser per l’andorrà Pablo Pérez, amb un total de 161 cops, -1 del par; la tercera posició fou per Josep Gurillo (Catalunya), amb un total de 162 cops, el par i la quarta per Teodoro Febrero (Catalunya), amb un total de 166 cops, +4 sobre el par.

En la Categoria Juvenil, el campió va ser Àlex Mendoza, que va fer un total de 185 cops, +23 del par. Els altres jugadors van ser, Hugo Fernández i Jan Pernía.

Els jugadors que van fer “hole in one” van ser: José Luís Gómez, Josep Iglesias, Philip Bramall, Valentín Llaguno, Xavier Feliubadaló.

Foto de família amb les autoritats i els guardonats. Foto: AAPP.

Deixa un comentari

Previous post Sandra Herver cau en primera ronda a Kocaeli
Next post Doble podi de Vinyes-Font amb el Porsche 992 GT3 Cup a Monza