Inici complicat de Xavi Cardelús en el Circuit de les Amèriques

La primera presa de contacte amb el Circuit de les Amèriques, no ha estat gens fàcil malgrat que entre la primera i la segona sessió d’entrenaments del dia ha millorat un segon la seva volta ràpida i ha retallat en 3 dècimes la diferència respecte el millor registre de la categoria.

Al primer entrenament del dia el pilot del Fantic Racing ha fet dues sortides a pista per un total de 14 voltes a aquest circuit que, amb els seus 5 quilòmetres i mig és un dels més llargs del Campionat del Món i ha aconseguit el seu millor registre de la sessió a l’última volta amb un 2’12.938 que el deixava a 3 segons i gairebé 8 dècimes de la volta més ràpida de la sessió.

A la segona sessió d’aquest divendres, el seu millor registre ha estat de 2’11.891 i s’ha quedat a 3.5 de la millor volta ràpida, però la millora no ha estat suficient per sortir del fons de la classificació. Les dificultats d’una pista que coneixia ben poc han estat un factor a afegir que ha d’evolucionar positivament amb el pas de les sessions.

L’andorrà comenta així la primera jornada de treball als Estats Units: “El primer dia en aquest Gran Premi de les Amèriques ha estat complicat. De fet era com rodar en un circuit nou perquè vaig estar aquí al 2019 però no vaig completar més d’una quinzena de voltes. El sots i el poc grip de les zones d’asfalt nou, no m’han ajudat a adaptar-me al traçat més ràpidament. Tot i això, no estem tan lluny i la millora d’un segon entre les dues sessions és important malgrat que m’està costant. Crec que si fem un pas endavant quant a la posta a punt de la moto demà les coses aniran força més be.”

Demà dissabte es disputarà el tercer entrenament de la categoria de Moto2 a partir de les 16:25 i la Q1 a les 20:45. La cursa de diumenge està prevista per a les 19:15 i programada a 16 voltes.

Deixa un comentari

Previous post La Gala de la FMA serà el 24 d’abril al Casino UNNIC
Next post Cardelús sortirà 27è als Estats Units

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint