Inici de la temporada d’escalada

La Federació Andorrana de Muntanyisme inicia la temporada d’escalada amb 1 sènior i 10 joves tecnificats, dels quals només els seleccionats podràn competir en les tres diferents proves: la Copa d’Andorra, la Copa Catalana i la Copa d’Espanya.

Aquest dissabte s’ha donat el tret de sortida amb la primera de les 3 proves de la 14a Copa Catalana celebrada a la sala Indoorwall de Vilanova, amb els 7 joves seleccionats: Nicolau Taulats, Judit Esteban, Janna March i Laia Esteban en la categoria U12, Laia Taulats en la categoria U16, Marc Esteban en l’U18 i Noam Goldin en la categoria Absoluta Masculina.

La competició s’ha repartit en dues jornades, al matí, s’ han fet les classificatòries i finals de les categories U12 i U16 masculí i femení, mentre que el torn de les categories U18 i absoluta ha estat a la tarda, amb un gran nombre de participants i alt nivell.

En categoria U12 masculí, Nicolau Taulats ha fet una brillant competició, pujant al primer calaix del podi. En categoria U12 femení, Judit Esteban aconsegueix passar a la final i acaba en una 4a posició.
Laia Taulats, en categoria U16, passa a la final gràcies a una segona posició de la classificatòria, i acaba aconseguint el tercer calaix del podi a la final.

Marc Esteban, en categoria U18, en setena posició de la classificatòria, es queda a les portes de passar a la final després de donar el seu màxim davant del volum de participants i de nivell en la seva categoria.

Per acabar, Noam Goldin, en la disputadíssima categoria Absoluta Masculina, ha conclòs la classificatòria amb un top i dos zones. Quedant-se a completar un TOP de passar a la

final. Cal tenir en compte l’alt nivell de participació en aquesta categoria, ja que acostumen a trobar-se gairebé els mateixos contrincants en la Copa d’Espanya.

La segona parada serà la segona de les tres proves de la Copa Catalana, es farà a la Sala Flash de Sant Cugat del Vallès el 2 d’abril.

 

Deixa un comentari

Previous post Victòria 1-0 de l’FC Andorra davant el Castelló
Next post Encamp porta a Andorra el circuit català de natació màster