Inici exigent amb Murcia, València, Unicaja i Penya pel Morabanc Andorra

L’ACB no és una competició fàcil. Amb la conjuntura econòmica actual, on les seccions dels equips de futbol continuen dominant la lliga, és cert que la igualtat entre la resta d’equips és un fet. Tot i això, és clar encertar els fixatges per fer una bona campanya. Això és el que li succeeix al Morabanc Andorra. La vareta màgica de l’arquitecte Francesc Solana temporada a temporada està funcionant i amb una mitjana de 4-5 fixatges per curs i el treball de l’staff encapçalat per l’euskaldun Ibón Navarro, els tricolors han aconseguit col·locar-se entre els vuit equips referents de la lliga. Aquesta posició que normalment et posiciona per jugar la Copa i els Play-off. Tasca gens fàcil, però que ja es va repetint, “mal acostumant” al respectable de la Bombonera.

Enguany, amb tots els protocols sanitaris en marxa, tant per part de l’ACB com per part de les autoritats sanitàries veurem que és el que passa. De moment, l’ACB ja ha tret el calendari.

Diem que l’ACB no és fàcil, perquè és així. El primer mes de competició els tricolors han de jugar a casa davant Múrcia i Unicaja i desplaçar-se a jugar a València i Badalona. Una de les fites importants, pels aficionats és la visita dels “grans”. El Real Madrid visitarà el Poliesportiu, el cap de setmana del 14-15 de novembre. El FC Barcelona ho farà a la segona volta, el cap de setmana del 23-24 d’abril. L’actual campió, el Baskònia ho farà el cap de setmana del 3-4 d’abril.

Una de les novetats de la temporada és el nombre d’equips que formen la lliga. Amb un total de 19 equips, obliga al fet que un equip descansi per jornada. El Morabanc ho farà 12-13 de desembre, pel que fa a la primera volta i el 6-7 de març, pel que fa a la segona.

Deixa un comentari

Previous post Divendres, el primer títol en joc pel Morabanc
Next post Victòria Jiménez Kasintseva cau davant Alize Lim a Marbella