Inscripcions obertes a la Continental Super Cup Massi de Vallnord Pal Arinsal

La Continental Super Cup Massi celebrarà la seva penúltima puntuable i la Copa Catalana DH començarà a desvetllar els candidats a emportar-se la general. I no podia haver millor lloc per gaudir i competir en bicicleta que a Vallnord, una de les destinacions de Mountain Bike més importants del món.

Té tots els al·licients per atraure els millors ciclistes nacionals i internacionals: categoria UCI C1 per a ambdues proves i un emplaçament i circuit únic com és el de Vallnord Pal Arinsal.

Per als seguidors habituals, tant de la Continental Super Cup Massi com de la Copa Catalana Internacional Biking Point, aquesta cursa és especial. Amb tots els reptes i desafiaments que això suposa: la duresa del seu circuit, els trams tècnics del seu traçat i l’exigència d’un recorregut situat a més de 2.000 metres d’alçada. A més, Vallnord ofereix un entorn perfecte per passar uns dies en els seus voltants.

Amb tot l’estiu per davant, és el moment de preparar-se per a un gran repte de XCO de la millor manera possible. El desenllaç de la Continental Super Cup Massi t’espera!

Pel que fa al descens, any rere any, ens deixa resultats i instants espectaculars, fins a l’últim segon.

Serà un cap de setmana complet, dissabte, com ja és tradició, serà el dia dels entrenaments i el diumenge, després d’una baixada d’escalfament s’iniciarà la primera mànega classificatòria que serveix com sempre per decidir l’ordre de sortida de la gran final, la segona mànega.

Realment, és una gran oportunitat, com poques, de competir en un circuit de primer nivell mundial i viure el que poden sentir els millors especialistes de descens, baixant a tota velocitat per aquest traçat tan ben valorat pels bikers internacionals.

Deixa un comentari

Previous post Dimé no seguirà en el Morabanc Andorra
Next post El Bulls Team i el RDR Italy Leynicese RT guanyen també la primera etapa