Inscripcions tancades per la segona jornada de les Crèdit Andorrà GSèries

El domini dels vencedors de la G1 va ser total en tres de les quatre categories, Nil Solans (GIAND), Romain Di-Fante (2RM) i José Roger (SBS) van vèncer tant en la màniga qualificativa com en la final que van disputar. En els Gladiators, Maxime Emery i Cristian España es van repartir el protagonisme. Què passarà una setmana després, en el mateix escenari, però en un traçat diferent? Una incògnita que no es resoldrà fins a la mitjanit del dissabte (dia 15). El que si està fora de dubtes des de l’inici de la G2 és que, els participants posaran tot de la seva part per a mantenir intactes les seves opcions al triomf final i això exigeix lluitar per a aconseguir la victòria. L’emoció està assegurada!
    
Està confirmat que hi haurà canvis en el traçat en el qual es disputaran les mànigues, la qual cosa sembla inamovible, a priori, és l’excel·lent inscripció i l’estat de la pista que, després de la nevada que va caure diumenge passat (dia 9), va deixar molta feina per fer a l’equip de pista del Circuit Andorra. 

GIAND, Nil Solans sembla llançat cap al seu segon títol, amb els GIAND, en les Crèdit Andorrà GSeries.  
En la categoria regna del gel en el Circuit Andorra, els pilots de FlashLed (Solans i Gilberga), van aconseguir les places d’honor després d’unes mànigues molt competides, sobretot la Final B, guanyada per Jordi Gilberga. Bona part dels protagonistes de la G1, Christine Giampaoli, Ferran Pujol, Miquel Socías… A més dels joves pilots andorrans, Àlex “Sito” Español i Raul Ferré, repetiran experiència en la G2. En aquesta categoria la novetat serà, la presència del campió del món RX2e, el pilot belga Guillaume de Ridder.

2 Rodes Motrius (2RM). Per al dissabte (dia 15), s’espera que tots els pilots que han formalitzat la seva inscripció puguin acudir a la cita de la G2. Cal esperar, que les absències obligades, per motius diversos, puguin evitar-se i en la graella de les 2RM puguem veure a pilots que l’any passat ja van ser protagonistes com és el cas dels germans Porté (Frank i Jan), entre altres.
Els pilots de la Clio ICE TROPHY tornaran a estar entre els protagonistes d’una categoria en la qual es requereix habilitat al volant per a poder marcar bons cronos.
 
Side by Side (SBS). El #86 del Team Cucharrera, amb Roger i Gil al volant, van superar de manera clara als seus rivals, amb l’única excepció del pilot francès Philippe Bouillard un veterà entre els pilots de SBS. L’interrogant que es planteja abans de l’inici de la G2, és veure si pilots que han demostrat la seva qualitat en anteriors edicions (Franck Cabaner per exemple) reaccionen o el retorn al Pas de la Casa dels germans LePoitier entre altres, puguin ser factors decisius per a reactivar les espectaculars lluites d’altres edicions, per a aconseguir el triomf.

ICE Gladiators (Motos): Entre els motards, a l’espera que algun pilot de renom internacional s’inscrigui a aquest certamen, dos il·lustres veterans de l’especialitat, Cristian España i Maxime Emery, continuaran marcant el ritme. Només hi haurà què veure en quin ordre travessen la línia d’arribada.

Cal destacar per al dissabte (dia 15) la presència, en mode-exhibició, del pilot de DRIFT Fran Bolaños.

Deixa un comentari

Previous post La Covid marca la participació de l’equip nacional de la FAM a la Comapedrosa WC
Next post Da Cruz competirà a Baqueira, Reiteralm, Isola 2000 i Dolni Morava