Inter Escaldes, primer líder de la Lliga Multisegur 2020-21

Primera jornada finiquitada, a mitges, després de jugar-se tres dels quatre partits programats. Ajornat l’Atlètic Escaldes – UE Santa Coloma per Covid19, els enfrontaments FC Santa Coloma – UE Engordany, Inter Escaldes – UE Sant Julià i el CE Carroi – Penya Encarnada han inaugurat una competició marcada de ple, per les condicions sanitàries. Sense públic, en els recintes esportius, les casuístiques fan que la gent que vol veure futbol es concentren fora de les instal·lacions, on poden veure els partit i on, ningú els hi diu allò de “la distància de seguretat…”. Amb tot això, l’Inter Escaldes després de guanyar 3-1 als lauredians, són el primer líder de la competició, això sí empatat a punts amb el CE Carroi que va guanyar per la mínima 1-0 al nouvingut Penya Encarnada. A l’altre partit de la jornada, l’FC Santa Coloma va empatar 2-2 davant la UE Engordany.

FC SANTA COLOMA – UE ENGORDANY (2-2)
Repartiment de punts en el partit que obria la temporada a la Lliga Multisegur Assegurances. L’empat entre el FC Santa coloma i la UE Engordany, es començava a gestar ben aviat. Guillaume López avançava l’Engordany als 12 minuts de joc. Ràpidament, però, Diego Nájera restablia la igualada. A la primera meitat, el marcador ja no es mouria, però al segon temps, cada equip marcaria un gol més. De nou Lopez, al poc de començar tornava a donar avantatge al seu equip. Aquesta vegada, però, la igualada va arribar amb un cop de cap de Marc Rebés, que feia pujar el 2-2 definitiu al 78’. Un empat que no satisfeia cap dels dos equips al final dels 90 minuts.

INTER CLUB ESCALDES – UE SANT JULIÀ (3-1)
El vigent campió torna a la Lliga Multisegur Assegurances amb victòria. L’Inter Club d’Escaldes ha superat en la primera jornada de competició un molt renovant UE Sant Julià. Ildefons Lima va inaugurar el marcador pels escaldencs al minut 5 de joc. Només uns minuts més tard, David Virgili restablia la igualada culminant un contraatac. Immediatament després, Jordi Betriu tornava a avançar l’Inter d’Escaldes, amb el 2-1 que servia per arribar al descans. A l’inici de la segona meitat, un penal transformat per Genís Soldevila posava el 3-1 definitiu. Un resultat que permet als escaldencs sumar els 3 primers punts de la temporada. De la seva banda, el Sant Julià, que va acabar amb 10 homes per l’expulsió de Miguel Ruiz, haurà d’esperar per aconseguir els primers punts de la temporada.

CE CARROI – PENYA D’ANDORRA (1-0)
Victòria importantíssima del Carroi davant el Penya d’Andorra. Dos equips que tot i tractar-se de la primera jornada de Lliga Multisegur Assegurances, tenien el partit marcat en vermell al calendari. Durant la primera part, el Carroi va portar el pes del partit, tot i que cap equip va aconseguir marcar. Al segon temps, el duel es resolia amb un penal transformat per Ezzejjari. En primera instància, Jordi Rodríguez li llegia les intencions, però l’àrbitre obligava a repetir el llançament. A la segona, si que marcaria el Carroi el gol que acabaria sent definitiu. Al Penya d’Andorra, la derrota li ha sortit cara, ja que Martins, per doble groga i Braz, per vermella directa van haver d’abandonar el terreny de joc abans d’hora.

La classificació després de la primera jornada, la podeu veure aquí

La classificació pel “pichichi” de la Lliga Multisegur aquí.

La segona jornada està programada per diumenge 6 de desembre amb els següents partits:
12:00 h.- Penya Encarnada – Inter Escaldes.
14:00 h.- UE ENgordany – Atlètic Escaldes.
16:00 h.- UE Sant Julià – FC Santa Coloma.
18:00 h UE Santa Coloma – CE Carroi.