Iri Esteve acaba 22è el Tour de Ski

Aquest diumenge, el Tour de Ski ha arribat a la seva fi. L’última cursa de les vuit programades en aquesta edició 2021 ha estat uns 10km en mass start que han deixat a Irineu Esteve 13è de la jornada. Al final, l’andorrà tanca la general de la competició en la 22ª plaça.

Després de molts dies de gran esforç, i després de lluitar contra els millors fondistes del món, Irineu Esteve tanca el Tour de Ski 2021 en la 22ª posició de la general. Una plaça que ha assolit gràcies a vuit etapes en les quals l’andorrà ha viscut la cara i la creu, amb bons resultats i algunes decepcions, però en global conformant un rendiment altíssim.

Esteve ha tancat avui l’última etapa en la 13ª posició. El seu temps d’avui després de 10km amb les esperades pujades i baixades que són el punt i final al Tour, ha estat de 33.37,1, a 56,1 del guanyador del dia, que ha estat el rus Deni Spitsov, que s’ha imposat amb 32.41,0.

Amb aquest resultat, el fondista andorrà tanca el Tour de Ski en la 22ª posició de la general, amb +9.31,8 respecte al vencedor, el rus Alexander Bolshunov, que s’ha imposat amb un temps acumulat de 3h32.32,3.

Foto: FAE.

Deixa un comentari

Previous post Gran G1 amb temperatures ideals i un alt nivell de conducció
Next post El Morabanc Andorra sitiat a Fuenlabrada