Dissabte, gener 16, 2021
Banner Top
Iri Esteve és 36è a la quarta jornada del Tour de Ski

Quarta jornada del Tour de Ski, aquest cop a l’estació italana de Toblach, amb els 15km patinadors a crono. Irineu Esteve ha finalitzat en la 36ª posició i d’aquesta manera se situa 18è a la general.

L’esquiador andorrà ha finalitzat 36è amb un temps de 34.39,4, a 1.49,8 del millor temps, que una vegada més ha estat per al rus Alexander Bolshunov, (32.49,6). Aquest resultat l’Iri se situa en la 18ª posició de la general, a 4.11 del rus Bolshunov que continua líder.

Classificació general

El dia de Reis, tornarà a haver-hi cursa, aquest cop amb els 15km persecució en clàssic, on la sortida serà amb les diferències de temps d’aquesta quarta jornada.

L’entrenador de l’Esteve, Joan Erola ha explicat que “igual que a Davos, Toblach són les dues pistes que més ens costen. De fet aquest any ha fet una carrera molt similar a la de l’any passat, ha perdut 1.40 i una mica. Ha fet una cursa molt, molt similar”. Erola ha afegit que “el més important és que ell estigui convençut de què pot fer-ho bé demà i en les pròximes curses perquè ja ho ha fet bé abans”. El resultat d’aquesta quarta jornada Esteve ha perdut temps, respecte a la classificació general i ha caigut a la 18a posició. Erola ho ha analitzat dient “avui hem perdut una mica de temps, a veure si dimecres podem recuperar alguna posició, tot i que lluitar per fer un resultat capdavanter serà complicat”. Erola ha marcat l’objectiu fins el final del Tour de Ski al dir que “intentar fer una bona cursa per mantenir un bon nivell a la general i poder arribar a Val di Fiemme ben col·locat”.

Foto: Montse Altimiras

Banner Content
Tags: ,

0 Comments

Leave a Comment