Íria Medina confirma la millora de punts FIS i rebaixa fins a 51

Íria Medina ha aconseguit avui la 20ª posició i 53.47 punts FIS en l’eslàlom de Kronplatz, que confirmen els 50.04 d’ahir i la faran millorar la puntuació en la pròxima llista de la FIS.

L’eslàlom FIS de Kronplatz veia ahir una bona actuació de la jove Íria Medina, que assolia la 21ª posició i marcava 50.04 punts FIS, amb la qual cosa millorava els seus actuals 61.69. Però avui l’andorrana tenia l’oportunitat de confirmar la puntuació (*), la qual cosa ha fet en marcar avui 53.47 punts FIS per acabar la 20ª en el segon eslàlom, en aquest cas corresponent als Campionats Nacionals d’Uzbekistan.

Medina, en confirmar la puntuació en aquests dos dies, es quedarà amb 51 punts FIS que apareixeran ja en la pròxima llista oficial. Avui, l’andorrana ha marcat un crono de 1.24.87, a 3.00 de la guanyadora, la italiana Vera Tschurtschenthaler.

 

Xavi Cornella, 30è a l’eslàlom FIS de Kronplatz

A Kronplatz, a l’eslàlom FIS corresponent als Nacionals d’Uzbekistan, també ha competit l’equip masculí amb Àlex Rius, Xavi Cornella i Àxel Esteve. Ha estat Xavi Cornella el més destacat en finalitzar 30è. Cornella ha deixat el seu temps final en 1.19.81, a 4.47 del guanyador, el polonès Michal Jasiczek, que ha guanyat amb 1.5.21. Per la seva part, Àxel Esteve no ha completat la primera mànega, mentre que Àlex Rius ha estat desqualificat en aquesta primera baixada.

Cande Moreno, entre les millors als entrenaments dels Nacionals canadencs de descens

Cande Moreno va tornar a competir en la Copa del Món de Lake Louise fa només uns dies, i ara es troba a la mateixa estació on es disputen els Campionats Nacionals de Canadà. L’andorrana ha participat en els dos primers entrenaments oficials, amb bons resultats entre les millors.

En el primer entrenament, celebrat el dilluns, Moreno va finalitzar en la 4ª posició, mentre que en el segon, disputat dimarts, va ser 6ª. Moreno va completar el primer entrenament 4ª amb 1.01.28, a 0.11 del millor registre, corresponent a la canadenca Candance Crawford amb 1.01.17. En el segon entrenament, on va ser 6ª, el seu temps va ser d’1.01.20, a 1.98 de la millor, que en aquest cas va ser la també canadenca Stefanie Fleckenstein, amb 59.22. La cursa dels Nacionals de Canadà, amb Cande Moreno amb el dorsal 9, es disputa aquest vespre a les 20:00h, hora andorrana, les 12:00h a Lake Louise.

Deixa un comentari

Previous post Naturland obre el 100% de les pistes durant el pont
Next post Maeva Estevez, preparada per a la Copa del Món de Montafon