Irineu Esteve, a 23 segons a l’sprint de Val di Fiemme

El Tour de Ski s’ha desplaçat a Itàlia, a Val di Fiemme, on resten les tres últimes jornades per tancar la competició i on avui divendres s’ha disputat la cursa sprint. Irineu Esteve ha estat 66è a 23,86 segons del primer.

No és precisament la disciplina de l’sprint la cursa del fondista andorrà, més especialitzat en la distància llarga. Així i tot, l’equip comptava amb una pèrdua al voltant dels 20 segons que, finalment, ha estat de 23.

D’aquesta manera, Esteve fa front a les dues últimes curses del Tour en la 42ª posició de la general, a poc més de cinc minuts (5.11) del líder, el noruec Johannes Hoesflot Klaebo, que mana amb 1.32.39,0, amb gairebé un minut de marge respecte al segon, el suec Calle Halfvarsson. La 30ª posició del Tour de Ski la marca el nord-americà Gus Schumacher, amb 53 segons de marge sobre Esteve.

Ara el Tour segueix dissabte 7 amb els 15km en sortida massiva en clàssic a les 13:30h. Es tancarà la present edició del Tour de Ski el diumenge a les 12:45h amb els 10km de sortida massiva també, en lliure, per pujar l’Alpe Cermis.

Foto: Barbieri/NordicFocus.

 

Deixa un comentari

Previous post Verdú: “Crec que estem molt ben preparats per a Adelboden”
Next post Verdú, preparat per a la Copa del Món d’Adelboden

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint