Els Campionats del Món d’esquí de fons de Planica, a Eslovènia, compten amb la presència dels andorrans Irineu Esteve i Carola Vila. El primer en debutar serà Esteve, que demà divendres competeix, a partir de les 15:30h, a la cursa d’skiathlon, amb 15km en clàssic i 15km en lliure.

Irineu Esteve es troba en bones condicions i així ho ha expressat avui després de l’entrenament a l’escenari de la competició: “Crec que arribem bastant bé físicament, crec que serà una carrera bastant dura perquè la neu és molt primavera i jo crec que això la farà molt dura. La intenció és aguantar el grup de clàssic als primers 15km i després jo crec que si aguantem al primer grup podem fer una bona cursa”,

La sessió d’aquest dijous s’ha centrat especialment en prova el material, testar la neu i activar el cos de cara a la cita de demà: “Avui hem començat provant esquís, teníem quatre parells per provar, sobretot provàvem més el feeling amb l’esquí. També hem provat una mica la velocitat. Després hem fet dues sèries, una sèrie de set minuts en clàssic, i llavors hem canviat després de recuperar una mica i hem fet una altra sèrie de set minuts amb skating, a un ritme intermig, que no és de cursa. Després hem recuperat i al final 10 minuts de canvis d’esquís perquè no ens agafi demà desprevinguts i no perdre segons”, que és el més important”.

Foto: Thibaut/NordicFocus.

 

Deixa un comentari

Previous post El TIM preveu una repercussió econòmica d’1,3 milions en els tres caps de setmana de competició
Next post Nacionals de supergegant U14 i U16 per a Pou, Black, Rodríguez i Torres