Irineu Esteve es reivindica amb la 15ª posició als 10km de la Copa del Món de Les Rousses

Després del Tour de Ski que Irineu Esteve va finalitzar no com esperava a nivell general, l’andorrà s’ha reivindicat avui una vegada més a la Copa del Món amb una fantàstica 15ª posició als 10km individuals de Les Rousses, Premanon.

El passat Tour de Ski va finalitzar per a Esteve amb el top10 (9e va ser) a la pujada final a Alpe Cernis, però la sensació general que li va deixar la competició no va ser la millor. Després d’aquell top10 i amb la 15ª posició d’avui als 10km individuals de Les Rousses, Esteve ha tornat a demostrar que està al nivell dels millors en el circuit mundial.

El fondista andorrà ha marcat un temps de 22.07.3, a 40,8 segons del guanyador, el noruec Harald Oestberg Amundsen (21.26,5), i a menys de 8 segons del top10 que ha tancat l’alemany Friedrich Moch amb +32,4.

Aquest resultat deixa molt bon sabor de boca per fer front la pròxima cita d’aquesta Copa del Món francesa, el diumenge els 20km en mass start, a partir de les 14:45h.

Previous post Calvo, Estruga i Ebri, out al gegant dels EYOF
Next post Carola Vila torna a la Copa del Món amb un 36è als 10km de Les Rousses