Irineu Esteve finalitza 21è als 20km persecució i suma altres 40 punts a la Copa del Món

Irineu Esteve ha completat amb nota el primer cap de setmana de Copa del Món d’esquí de fons. La cita de Ruka, a Finlàndia, s’ha saldat amb un total de 64 punts de Copa d’Europa després dels 24 del dissabte, quan va ser 29è als 10km, i els 40 d’aquest diumenge gràcies a la 21ª posició aconseguida als 20km persecució.

Esteve sortia amb el desavantatge de 1.24,5 del dia anterior. L’andorrà se situava, en una primera part de la cursa, més enllà de la 30ª posició, però poc a poc aconseguia entrar en la zona de punts fins arribar a meta en la 21ª plaça del còmput global de les dues curses del cap de setmana, amb un temps de 46.27,7, a 57,1 del guanyador, que ha tornat a ser, com en el dia anterior, el noruec Johannes H. Klaebo, que ha guanyat amb 45.30,6. Irineu Esteve, en la cursa d’avui, analitzada independentment sense sumar la carrera de dissabte, marcava el 15è temps.

Joan Erola, entrenador: “Estem contents. Ha millorat vuit posicions respecte a ahir, es queda el 21 del còmput general de les dues curses. Avui ha fet el 15è temps de carrera. Contents perquè les prestacions han sigut bones. En general estem molt contents perquè hem començat molt millor que l’any passat. L’Irineu jo crec que està en millors condicions que l’any passat quan vam començar la Copa del Món. És cert que ahir ell potser s’esperava una mica millor, però ahir era la distància que era, era nova per a nosaltres i penso que va fer una molt bona cursa. Estar al top30 en clàssic al 10km està molt bé i avui ha fet un rendiment molt, molt bo. En pocs segons, a nivell de temps, hagués estat al top 10 avui, així que està molt bé”.

 

Ireneu Esteve Altimiras. Foto: Modica/NordicFocus.

Deixa un comentari

Previous post La conducció de Tony Cachafeiro no passa desapercebuda per Lewis Hamilton i li fa una stories
Next post Gina del Rio acaba tercera als 5km de la Copa d’Itàlia

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint