Arriba el moment dels Campionats del Món d’esquí de fons. Planica, a Eslovènia, acull aquesta cita esportiva que comptarà amb la presència dels andorrans Irineu Esteve i Carola Vila. La primera cursa amb representació tricolor serà el divendres 24, mentre que l’última serà el 5 de març.

La competició s’obrirà per als andorrans el divendres 24 amb l’skiathlon. Seran 30km en clàssic i en lliure per a Irineu Esteve, que correrà aquell dia a partir de les 15:30h.

Al dia següent serà el torn de Carola Vila, que obrirà els Mundials a la cursa dels 15km també de l’skiathlon, el dissabte 25 a les 14:00h.

Foto: Modica/NordicFocus.

Els Mundials tindran després uns dies de pausa competitiva per als andorrans, que no tornaran a córrer fins el 28 de febrer, dimarts, i en aquest cas amb Carola Vila als 10km individuals en lliure. La cursa començarà a les 12:30. A la mateixa hora del dia següent, dimecres 1 de març, Irineu Esteve correrà els 15km individuals en lliure.

El cap de setmana final, 4 i 5 de març, comptarà amb dues curses. La primera serà els 30km mass start en clàssic femení, però l’equip tècnic decidirà si Carola Vila hi participa o no. Qui sí té la seva presència assegurada és Irineu Esteve, que correrà el diumenge 5 de març, últim dia dels Mundials, la prova dels 50km mass start clàssic.

Foto: Thibaut/NordicFocus.

Deixa un comentari

Previous post Josep Pérez acaba el contracte amb el Morabanc Andorra
Next post Segona ronda per a Silvio Moreira a la 1a Jornada de la Lliga Nacional Espanyola Cadet-Sènior