Irineu Esteve tanca la Copa del Món de Trondheim amb la 37ª plaça als 10km interval start en clàssic

Avui Irineu Esteve tenia per davant una cursa més curta que l’skiathlon del dia anterior, on va ser 39è molt a prop dels punts de Copa del Món. Avui, el seu crono ha estat de 26.15,9, a 1.32,8 del guanyador, que ha estat el noruec Johannes Hoesflot Klaebo (24.43,1), i a 12 segons de la zona de punts, que ha tancat el suec Johan Haeggstroem amb 26.08,0 en la 30ª posició.

La Copa del Món fa ara una pausa per arribar amb força a la pròxima gran cita, el Tour de Ski, a partir del 30 de desembre al 7 de gener, amb la primera cita a Toblach (Itàlia) amb l’sprint el dia 30, els 10km interval start clàssic el 31 i els 25km persecució en patinador pel dia 1.

Avui ha sigut un principi que he sortit bastant fort, la qual cosa costa una mica i per això estic bastant content. Al final he perdut bastants posicions a la part final, als últims dos o tres quilòmetres i he fet una 37ª posició final. El balanç no és molt positiu, les condicions sí són bones però mai estem rematant, així que esperem a les pròximes curses del Tour de Ski estar més endavant”.

Foto: Modica Nordic Focus

Deixa un comentari

Previous post Joan Verdú signa una magistral 5a posició a Alta Badia
Next post Roger Puig 11è al segon descens de la Copa del Món de Sankt Moritz