IRONMAN serà l’organitzador de l’Ultra Trail d’Andorra

Dimarts en roda de premsa, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo; la ministra de Turisme, Verònica Canals i el director regional del Sud d’Europa d’IROMAN, Agustí Pérez faran públic un acord empresarial que lligarà el Principat amb una de les empreses d’organització d’esdeveniments esportius més gran i puntera del món, com és IRONMAN. A més, la companyia amb seu a Tampa serà l’encarregada d’organitzar la cursa de muntanya de llarga distància que tindrà la seu a Ordino i d’aquesta manera finaltzarà les suposicions de qui podria agafar el testimoni de la ja desapareguda Andorra Ultra Trail.

Segons ha pogut saber elPrincipat.com les negociacions han arribat a bon port gràcies a la intervenció de Govern. En aquest sentit i gràcies al gran nombre de contactes empresarials que des de diferents ministeris del Govern que encapçala Xavier Espot han portat a terme i com ha repetit moltes vegades el responsable de la cartera d’economia i empresa, Jordi Gallardo que deia que “l’objectiu és captar empreses que vulguin venir a Andorra a invertir, en ser un punt estratègic del sud d’Europa”. Aquestes declaracions que fa temps que les va fer el ministre Gallardo, tornen a estar d’actualitat en aconseguir que IRONMAN és situï a Andorra.

Per la seva part, la companyia de Tampa és comprometrà a organitzar l’Andorra Multiesport Festival, on dintre d’ella entraria la cursa de muntanya de llarga distància que anhela el principat, després de la cancel·lació definitiva de la cursa que organitzava la família Martínez.

Ara caldrà veure, quins altres esdeveniments de la marca IROMAN aportaran al Principat, els de Tampa, que són sense cap mena de dubte, uns referents mundials en organització d’esdeveniments esportius, sobretot del món del triatló de mitja i llarga distància.

Andorra ja ha estat seu, durant uns quants anys, del Triatló d’Andorra en distància olímpica i sprint, però segur que ja estaran estudiant la possibilitat de poder fer un 70.3, o altres modalitats com pot ser un triatló cross, un duatló o un aquatló.

Sigui el que sigui està clar que el cap de setmana del 21 de juliol, serà la data escollida per organitzar el Andorra Multiesport Festival. Un esdeveniment que si té el segell d’IROMAN serà un èxit tant organitzatiu com de públic.

Les xifres econòmiques d’IRONMAN o millor dit Wanda Sports (propietari de la marca) espanten. Tot i que el 2020 no està essent un bon any ja que han tingut perdues de més de 24 milions de dolars durant el primer trimestre del 2020 per la Covida-19, la seva facturació és de 163,7 milions de dolars, segons el portal Triatlón Notícias.

Deixa un comentari

Previous post Cardelús sortirà 11è al GP d’Andalusia
Next post Ludo i Bessone fitxen per l’Inter