Ja arriba la primera victòria fora de casa pel Morabanc

Guanyar en l’esport professional marca la distància entre estar bé o no estar-ho. El tema és així de senzill. Encadenar uns quants resultats i amb males sensacions havia portar la intranquil·litat i unes matineres urgències al projecte 21/22 del MoraBanc Andorra però la victòria d’avui per 73-79 a la pista del Joventut de Badalona proporciona als tricolors l’energia positiva que sempre fa falta per ponderar que la temporada tot just està començant. La victòria d’avui, a més, s’ha aconseguit en una pista on havien sucumbit recentment Baskonia i Manresa de forma clara. El Joventut és un equip excel·lent i aquest dissabte també ho ha demostrat però s’ha trobat al davant amb un MoraBanc Andorra dur, determinat i consistent. Hi ha hagut moltes oportunitats durant el partit perquè l’equip d’Ibon Navarro afluixés la concentració però no ha passat el que distancia, i molt, la versió d’avui de la mostrada en els partits de Fuenlabrada i Burgos. Resumint el MoraBanc Andorra avui ha guanyat perquè ha fet un partidàs i, com acostuma a passar en aquests casos, ha sumat màgia a la feina quan ha fet falta. Amine Noua ha valorat 31 punts avui amb 6 de 7 triples per 26 punts anotats. El francés ha estat el líder d’un equip en el que tothom ha contribuit i molt. S’ha de destacar inevitablement Gal Mekel que fa dos dies que està aquí i que ha estat impecable amb 4 assistències i oferint moltes solucions.

Anant al partit el primer quart ha estat una declaració d’intencions per part del MoraBanc Andorra. Els tricolors han sortit disposats a defensar tot el defensable i més per posar en dificultats un equip que estava imbatut a casa i de dolç darrerament. I ho han aconseguit absolutament. Els primers 10 minuts han estat un xoc de físic i estratègia amb molt poc bàsquet. De fet el primer quart ha acabat amb un 10-8 que subratllava que hi havia molta guerra però poca sang. En el segon quart les anelles s’han anat obrint mostrant ja que avui el MoraBanc estava fí des del triple (13-19 al final del partit). El 34-33 del descans ho deixava tot obert. I en el tercer quart, tot i les dificultats, els d’Ibon Navarro han comparegut aplicant el mateix libretto. No estava a gust el Joventut i la inercia ha anat mostrant mica en mica com el MoraBanc dominava el partit. Sempre de poc, sempre vigilat de prop per una Penya poderosa en el rebot. I així han estat les coses fins que una estirada en el darrer quart ha portat el MoraBanc a guanyar de 9 punts. I d’aquí al final, tranquil·litat ni una però la Penya ja no ha pogut capgirar el marcador tot i intentar-ho. L’alegria final de l’equip amb els aficionats ha estat el final merescut d’un dia fantàstic. L’equip entrena demà i dilluns cap a Russia que comença l’Eurocup.

Previous post El VPC perd 38-0 en el camp del RCSC B
Next post Una mala primera part penalitza l’ENFAF que cau 1-5 davant el Pallejà