Jelínek: “els exteriors haurem de fer un pas endavant”

El jugador txec del Morabanc Andorra ha estat l’encarregat de passar per la roda de premsa virtual que cada dos dies fan els jugadors del club andorrà en el preàmbul de la Fase Final de l’ACB. L’aler ha reconegut que amb la baixa de Moussa i els problemes físics de Musli “els exteriors haurem de fer un pas endavant”.

El Morabanc Andorra va ser dels primers equips a arribar a València. Ja coneixen de primera mà tots els protocols i com va tot. Porten uns dies entrenant a l’Alqueria i ara, segons reconeix el Jelínek “tenim ganes de jugar”.

El primer rival dels andorrans serà el conjunt amfitrió el València Bàsquet. L’equip que entrena Jaume Ponsarnau és un dels candidats a aconseguir el títol, no només per ser l’equip que juga a casa, sinó perquè és un equip d’Eurolliga i el seu nivell, abans de l’aturada, era molt superior a molts dels equips presents en aquesta Fase Final.

El quadre que entrena Ibón Navarro s’ha presentat a València amb la baixa coneguda de Moussa Diagne i les molèsties constants del serbi Dejan Musli que el deixen en una clara inferioritat sota la pintura, malgrat la incorporació d’urgència del pivot Babatunde Olumuyima, conegut com a Tunde.

Malgrat tot, el Morabanc Andorra es mostra fort i convençut que tindrà el seu moment i d’aquesta manera plantar cara al València Bàsquet, tot un rival d’Eurolliga.

Deixa un comentari

Previous post L’X-Trial penja d’un fil
Next post La FAB amplia l’oferta de campus d’estiu