Jiménez Kasintseva cau 6-2 i 6-4 a primera ronda del Creand Andorra Open

Ho ha lluitat, però la diferència de rànquing amb Clara Tauson, s’havia de notar per algun lloc. I ha estat en els detalls, petits sí, però detalls que han decantat la bàscula cap al costat de la danesa número 85 del rànquing WTA. El partit, però ha tingut dues parts ben diferenciades.

El primer set ha estat un clar domini de Tauson. La tennista andorrana s’ha mostrat erràtica i nerviosa i això ho ha aprofitat la seva rival per trencar-li ja el servei, en el primer joc del partit. A partir d’aquí, tot ha anat fluid per la cap de sèrie número 2 del torneig, per acabar la primera mànega amb victòria 6-2.

El segon set ha estat diferent. La tennista andorrana ha començat a trobar el seu joc a la pista, per cert, més lenta del que es preveia. Ha començat a forçar a Tauson. Amb el 4-3 favorable a la danesa, la del principat ha tingut dues pilotes pel 4-4 que ha salvat la danesa. Això ha estat determinant perquè s’acabés emportant la segona mànega per 6-4 i el partit.

Un partit de poc més d’una hora i quart, on la tennista andorrana ha estat superada, però que ha deixat clar que amb regularitat, pot tornar a estar entre les millors 150 raquetes del món.

Deixa un comentari

Previous post Més de seixanta esquiadors U14 i U16 de l’EEBE i dels clubs es posen a prova als tests
Next post Tres fronts oberts per l’equip nacional femení de la FAE