Jiménez Kasintseva cau a Manacor, en individual i dobles

La tennista andorrana Victòria JIménez Kasintseva ha caigut davant la cap de sèrie número 2 del torneig, la japonesa Shiho Akita (actual 410 WTA) per un 6-1 i 6-3 en poc més d’una hora de joc.

El primer set ha començat molt bé pels interessos andorrans ja que Jiménez kasintseva començava mantenint el servei i posant-se 1-0. Tot i això sis joc consecutius de la jugadora japonesa ha fet que la primera mànega es decantés clarament per la rival de l’andorrana en només 25 minuts de joc. Akita ha dominat en tot moment el set, sense donar cap opció a la jove andorrana que només ha fet 10 punts en tota la mànega.

La segona mànega ha estat diferent. Els sis primers jocs han portat l’igualtat a 3 en el marcador però Akita, molt segura en el servei l’ha mantingut pel 4-3, ha trencat el servei de l’andorrana per fer el 5-3 i ha mantingut el seu per finalitzar el partit amb el 6-3 a la segona mànega.

La malaestrugança no ha acabat aquí, ja que en el seu partit de dobles, en les semifinals, la jove tennista andorrana formant parella amb Lucía Cortez han caigut davant la parella italo-russa Rosatello-Yashina per 6-4 i 7-6 (3), en una hora i trenta-tres minuts de joc.