La pista 15 de l’All England Lawn Tennis ha acollit aquest dijous el tercer partit de la “qualy” de la tennista andorrana Victòria Jiménez Kasintseva amb el que s’enfrontava a l’australiana Astra Sharma de vint-i-sis anys i número 136 del rànquing WTA. Després d’aconseguir la victòria 6-4 i 6-3 davant la tennista helvètica Conny Perrin, a la segona ronda, la del Principat havia de saldar el partit davant l’ausie si volia accedir al quadre gran.

L’andorrana ha fet una bona primera mànega, emportant-se-la per 6-3, amb un bon joc i trencant el servei de la rival quan tocava, tenint la serenor de conservar el seu i fent, en definitiva un bon tennis. Aquest bon joc s’ha vist frenat en sec, quan Sharma ha començat a tenir la iniciativa, cosa que ha provocat, primer de tot que l’australiana obtingués la segona mànega per un 6-2.

La tercera que era la definitiva, no ha començat bé pels interessos de l’andorrana en perdre el seu servei i col·locar-se 0-3, en contra. Jiménez Kasintseva no ha deixat de lluitar i amb el caràcter que la caracteritza ha remuntat fins al 3-3. L’austrialiana sabia per on entrar-li a la del Principat, que amb tres jocs seguits ha tancat el partit amb un 6-3.

D’aquesta manera Victòria Jiménez Kasintseva es queda a les portes de la classificació pel quadre gran, de Wimblendon, tot i que, ben segur serà un nou punt de referència per a la tennista andorrana.

 

La tennista andorrana Victòria Jiménez Kasintseva en un moment del partit davant Astra Sharma. Foto: AELTC /Jed Leicester.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post La selecció francesa femenina de rugbi prepararà el mundial a Andorra
Next post Maria Ruzafa a la final de Copa amb el Ternana