Jiménez Kasintseva derrota 6-3 i 6-4 Siskova i passa a 1/4 de l’ITF de Melilla

Triomf contundent però no fàcil de la tennista andorrana Victòria Jiménez Kasintseva davant la txeca Anna Siskova per 6-3 i 6-4 en un partit que ha durat 1h41′.

El partit ha estat controlat en tot moment per l’andorrana que no s’ha reprimit per tenir davant la jugadora 570 de la WTA. A la primera mànega la jove tennista del Principat s’ha mostrat molt més segura en el servei que en el partit de setzens. Ha mantingut els seus primers tres joc amb el servei i ha trencat el quart i el sisè de la seva rival per col·locar-se 4-2 i servei. Tot i que Siskova li ha fet el break, l’andorrana li ha tornat ràpidament per col·locar-se 5-3 i servei. Jiménez han mantingut la calma per emportar-se el primer set per 6-3.

La segona màniga ha seguit amb la mateixa dinàmica. L’andorrana ha trencat el servei en el primer joc del set per agafar una avantatge que s’ha esfumat en el quart joc quan ha perdut el servei. Tot i això, la tennista andorrana està demostrant que ha recuperat la seva força mental que la caracteritzava per trencar-li en el joc següent el servei a la rival i recuperar l’avantatge. El servei de Jiménez ha estat clau per col·locar-se 4-2. A partir ambdues jugadores han mantingut el servei per passar 5-3 i 6-4 amb el que es tancava el matx.

 

Deixa un comentari

Previous post La Covid-19 posposa la Champions del Sideco FC Encamp fins al novembre
Next post “Media Day” marcat per la “Covid-19” del Morabanc Andorra