Jimenez Kasintseva derrota 7-5 i 7-6 (5) a Charaeva en els 1/4 de l’ITF de Melilla

La tennista andorrana Victòria Jiménez Kasintseva ha derrotat a la rusa Alina Charaeva (WTA 565) per 7-5 i 7-6 en els quarts de final de l’ITF de Melilla. El partit que ha durant 2h i 24 minuts ha tingut com a protagonista l’igualtat que s’ha vist a la pista que s’ha decantat al costat de la tennista andorrana, sobretot per saber aprofitar les seves oportunitats. Els trencaments de serveis han estat a l’ordre del dia però es que aquest divendres era molt més fàcil jugar restant que en el servei.

La primera mànega ha estat tota una certificació que ambdues jugadores anaven a totes. Amb la pista lenta, degut a les constants pluges, tant Jiménez Kasintseva com Charaeva han donat un “clínic” de com es jugar restant. Els cops contundents eren constants i només qui ha sabut controlar la situació i portar-la al seu costat, ha estat qui ha guanyat el primer parcial que ha estat Victòria Jiménez Kasintseva. L’andorrana ha aprofitat el 5-5 i servei per guanyar-lo i afegir pressió extra a la seva rival, que en el darrer joc ha iniciat guanyant el primer punt però després quatre seguit de l’andorrana han decantat el set favorable a la pupila-filla de Joan Jiménez.

La segona mànega ha estat una còpia de la primera. Excepte el primer servei de cada una de les jugadores, la resta han estat trencaments, fins arribar al 5-5, Jiménez Kasintseva ha mantingut el seu per col·locar-s 6-5 favorable, però aquest cop Charaeva també ha mantingut el seu. D’aquesta manera s’ha arribat al tie break on el millor saber estar de l’andorrana li ha donat la victòria per 7-5 i d’aquesta manera ha tancat el matx amb el marcador de 7-5 i 7-6 (5).

La tennista andorrana jugarà les semifinals de l’ITF de Melilla, un 13k amb la jugadora del Regne Unit, Matilda Mutavdzic, una vella coneguda de l’andorrana ja que va ser la rival de primera ronda a l’Open d’Austràlia del 2020. Una jugadora dura que no perd els nervis i que serà una difícil rival. Si Victòria Jiménez Kasintseva vol passar a la final, haurà de jugar molt bé. 

 

Foto: Cedida per Joan Jiménez.

Deixa un comentari

Previous post Rubén Enri, més pólvora per l’FC Andorra
Next post Els andorrans Blanca i Joan Aracil participen en el Campionat d’Espanya de descens