Jiménez Kasintseva no jugarà final de l’ITF de Melilla al caure en semis 6-4 i 7-5

No ha pogut ser, Victòria Jiménez Kasintseva no jugarà final de l’ITF de Melilla, al caure en semifinals davant la britànica Matilda Mutavdzic per 6-4 i 7-5. Un partit de 2 hores i 12 minuts en el que aquest cop els petits detalls han fet decantar la balança per la rival de l’andorrana. Una derrota que certifica, un cop més, que no és fàcil arribar però que encara és més difícil mantenir-se.

En el primer set ja s’ha pogut comprobar com la tennista andorrana no tenia la “xispa” per exemple del dia anterior. I això ho ha notat sobretot quan la britànica es dedicava a passar boles. Jiménez no ha aprofitat les pilotes que ha tingut de trencament i amb només un 2/8 que és un 25% no ha pogut frenar a la seva rival que ha vist com les 3 pilotes de trencament de que disposava, les tres les aprofitava. Els percentatges de servei també eren favorables a la rival, però tot i així, Victòria Jiménez Kasintseva no ha deixat de lluitar. El 6-4 l’obligava a donar un pas més.

A la segona màniga, la jove andorrana ha mantingut el percentatge de primer servei inferior a la seva rival. El percentatge de trencament ascendia al 50% (3 de 6). Però tot i així, les cames ja no estaven com el primer dia. Tot i voler, tot i esforçar-se, a Victòria Jiménez li faltava la “xispa” necessària per fer el pas més que necessitava. La segona Mànega es col·locava 5-4 per Jiménez Kasintseva amb servei per l’andorrana. Mutavdzic encadenava tres jocs seguit, per acabar guanyant per un ajustat 5-7, la segona màniga i 6-4 i 7-5 el partit.

Previous post Novè lloc de Cardelús a Misano
Next post 11è lloc de Kilian Folguera al Campionat d’Espanya XCO per culpa d’una caiguda