Jiménez Kasintseva perd la final de Villena en el tie brak del tercer set

Aquesta vegada no ha pogut ser. Però els afortunats i aortunades que han pogut veure en directe, la final de l’ITF de Villena han pogut veure un gran tennis el que han efectuat tant d’Elsa Jacquemot com de la Vitòria Jiménez. La primera mànega ha estat de clar color de la gala, amb un contundent 6-1. La jove tennista andorrana tenia davant la número u del món, i tot i haver demostrat que té nivell per guanyar a qualsevol, el joc agressiu i sense errades de la francesa ha agafat de sorpresa a la del Principat.

La segona mànega ja ha anat diferent. Jiménez Kasintseva s’ha assentat a la pista i amb el seu joc més efectiu ha pogut guanyar la màniga per 6-4.

La tercera i definitiva mànega ha estat tot un espectacle. El joc d’ambdues jugadores ha estat d’un gran nivell, demostrant que totes dues volien aconseguir el triomf final. El partit ha estat d’allò més igualat. Jiménez Kasintseva ha tingut oportunitat per trencar el patit amb el 5-4 favorable, però no ho ha pogut paterialitzar. També a tingut dues pilotes de partit en el “tie break” però al final se l’ha emportat la francesa per un 7-6 (8) final.

Tot i la derrota a la final, Victòria Jiménez Kasintseva continua la seva evolució com a jugadora, creixent a la pista i sumant victòries i derrotes que és el que la faran millorar encara més. La carrega de partits i l’exigència en aquestes dues darreres setmanes ha estat molt alta, per la qual cosa, “tocarà descansar” ha explicat el seu pare i entrenador Joan Jiménez que ha afegit “estic molt content de com ha jugat aquestes dues setmanes la Victòria i ara toca descansar i estudiar una mica”.

La jove tennista andorrana tindrà entre dues i quatres setmanes de descans, a l’espera si es confima que es disputa l’Orange

Deixa un comentari

Previous post Cardelús finalitza cinquè la darrera cursa de l’europeu de Moto2
Next post L’FC Andorra suma un punt a Cornellà