Joan Clotet, nou president de la FAN

El fins fa poc vicepresident de la FAN, Joan Clotet ha pres possessió aquest dijous al vespre, com a nou president de la Federació Andorrana de Natació, amb una nova junta (només hi ha cinc persones que repeteixen de l’anterior) que es pot catalogar de “consens” perquè engloba a la majoria de clubs del país. Tindrà un mandat de quatre anys (2020-2024).

Joan Clotet i la seva junta han pres possessió un cop s’ha portat a terme l’Assemblea General Ordinària on s’ha fet un repàs de les diferents actuacions que ha portat a terme els respectius equips nacionals tant de natació com de natació artística. També s’ha fet un repàs de les diferents reunions de la junta directiva que s’han realitzat durant el 2019 i s’ha presentat l’estat de comptes.

Han estat presents a l’Assemblea General Ordinària, els membres escollits en votació el passat 22 de juny, com a representants d’esportistes, tècnics i àrbitres i jutges. En aquest sentit, formaran part de l’Assemblea General, Nàdia Tudó Cubells, com a representant dels esportistes; Lívia Maria Martos

Burgos, com a representant dels tècnics i Maria representant d’àrbitres i jutges.

La Junta Directiva entrant de la FAN, la formen:

* Joan Clotet – President.
* Francesc Xavier Domingo – Vicepresident. * Carolina Cuen – Secretària General.
* Patrícia Anna Múgica – Tresorera.
Jordi Santañés – Vocal.
*Sònia Brihi – Vocal.
Manel Guiral – Vocal.
Elisenda Llort – Vocal.
Sònia Alcaide – Vocal.
Carlos Augusto Mejia – Vocal.
Ester Eva Abraham – Vocal.

Deixa un comentari

Previous post Caràcter pirinenc, orgull andorrà
Next post Govern autoritza la fase 4