Joan Verdú: “Anem a lluitar el paral·lel”

Demà dimarts per la tarda és dia de cursa per a Joan Verdú, que debutarà als Campionats del Món de Courchevel-Méribel en la disciplina de paral·lel. “És un bon objectiu, anem a per ell, el feeling és bo, les condicions d’entrenament també bones, així que anem a lluitar-ho”, ha manifestat l’esquiador andorrà.

Verdú ha tancat avui la segona jornada d’entrenament de paral·lel a la pista Emile Allais de Courchevel, just al costat on demà es jugarà la classificació per a la cursa del dimecres. La de demà serà una cita en què només passaran els 16 millors esquiadors. “Bon feeling avui entrenant, no he tingut molts dies per entrenar aquesta disciplina nova per mi, que no he competit mai”, ha dit Verdú, que es mostra confiat en què pot fer un bon paper.

De moment, l’andorrà té bones sensacions i l’objectiu és lluitar aquesta cursa: “Els dos dies que hem tingut han sigut molt bons, amb molta qualitat, i de seguida m’he trobat còmode amb la disciplina”. La confiança és un aspecte fonamental, i aquesta la té: “Estem confiats, motivats per demà, que és la classificació, on passen els 16 primers a la final. És un bon objectiu, anem a per ell, el feeling és bo, les condicions d’entrenament també bones, així que anem a lluitar-ho”.

Foto: Christophe Pallot/Agence Zoom.

Deixa un comentari

Previous post Vinyes-Mercader trenquen el motor del Seat Ibiza i abandonen el Ral·li Lloret
Next post Àxel Esteve: “Tinc moltes ganes i aniré a per totes”

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint