Joan Verdú preparat per l’estrena diumenge a la Copa del Món de Sölden

Després de l’estada a Nova Zelanda i uns dies de descans, Joan Verdú va tornar a l’activitat per tornar a tocar neu, novament, a Saas Fee, i després es va desplaçar a Pitztal, el passat 19 d’octubre, per acabar de perfilar els detalls de cara a l’estrena de la Copa del Món de gegant, prevista pel diumenge 29 d’octubre. A pocs dies de la primera gran cita de la temporada a Sölden, tot està preparat.

“Vam fer tres dies de gegant, un dia de descans -dimecres- i avui hem fet un últim dia de gegant, per viatjar ja a Sölden per fer un últim dia d’entrenament dissabte, el dia abans de la cursa”, ha explicat l’entrenador Juan Lago.

“Ens hem trobat bones condicions amb temps bastant inestable, però al final netejant i treballant dur a la pista ho hem aconseguit treure tot bastant bé”, ha dit Lago, que considera que el Joan ha aconseguit agafar “referències amb grans equips i grans corredors”. Segons Lago, l’esquiador andorrà es troba “preparat” per al debut de la temporada, així com el seu equip: “Tenim ja tot enllestit a nivell de material”.

La cita de la Copa del Món de Sölden serà diumenge, amb la primera mànega a les 10:00h i la segona a les 13:00h.

 

Foto i text: FAE

 

Deixa un comentari

Previous post Alain Cabanes a la 9a Conferència de les parts del Conveni internacional contra el dopatge a París
Next post Les germanes Muratet i Olga Carmona participen al Mallorca Chess Woman 2023