Joan Verdú presenta l’Ski Camp adreçat als 34 tecnificats U14 dels clubs andorrans

Joan Verdú ha presentat aquest dimarts al Palau de Gel de Canillo, una nova edició de l’‘Ski Camp U14 Joan Verdú’. Aquesta iniciativa neix desinteressadament de la mà de l’esquiador andorrà, que vol aportar el seu coneixement i experiència actuals als més joves. El campus està adreçat a tots els tecnificats U14 de tots els clubs del Principat. En total, seran 34 joves que gaudiran de dues jornades intenses els pròxims 6 i 7 d’abril, amb la meitat d’ells un dia, i l’altra meitat l’altre dia.

Aquest ‘Ski Camp U14 Joan Verdú’ no implica cap despesa per als participants, ni el Joan Verdú rep res a canvi, sinó que es fa gratuïtament. La idea és que la iniciativa serveixi pel futur dels joves esquiadors, que són el futur real de l’esquí del país. El programa del campus tractarà diversos aspectes, com traslladar als tecnificats U14 el que fa el Joan no només en el seu treball a pistes, sinó també fora.

A més, el campus inclou entrenament de gegant, dinar al Centre de Tecnificació d’Ordino, anàlisi de vídeo, preparació física, preparació de material d’esquí, i també una xerrada-taller final del Joan i tot el seu equip amb els participants, amb temes sobre la taula com la nutrició, la importància dels detalls en la vida d’un esportista i tot el que l’envolta per poder ser cada vegada millor.

 

Foto: FAE

 

Deixa un comentari

Previous post Esteve 7è i Cornella 22è a l’eslàlom dels Nacionals danesos
Next post L’FC Andorra guanya la seva tercera Copa Catalunya, aquest cop als penals