Joan Verdú: “Vull gaudir moltíssim d’aquest dia tan especial per mi”

Dissabte es disputa a partir de les 9:00h el gegant de les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí que està acollint Andorra durant tota aquesta setmana. Una fita important dels set dies de curses al Principat, amb la presència de Joan Verdú, que ha aconseguit aquesta temporada entrar entre els 25 millors que poden estar a aquestes Finals.

L’andorrà ha estat entrenant els últims tres dies a la pista Eslàlom de Soldeu, paral·lela a la pista Avet on a partir de demà es traslladen les curses de tècnica, amb el gegant i l’eslàlom tant en categoria masculina com femenina.

Verdú competirà demà al gegant i ho farà a partir de les 9:00h a la primera mànega. La segona mànega està prevista a les 12:00h. Al mateix escenari es disputarà demà l’eslàlom femení, amb la primera mànega a les 10:00h, i la segona a les 13:30h.

Joan Verdú es mostra molt tranquil davant de la cursa, i disposat a gaudir de cada moment: “Tinc un bon feeling, crec que hem preparat molt bé aquesta cursa, aquests dies hem pogut provar una neu molt similar a la que ens trobarem demà. Venim, a més, de fer unes bones carreres a Kranjska Gora i el feeling és bo. Estic tranquil, sé el que he de fer, i demà vull gaudir moltíssim d’aquest dia tan especial per mi, i òbviament donar-ho tot i demostrar del que soc capaç”.

Crida a l’afició andorrana

L’andorrà vol rebre tot el suport de la gent que, aquests últims dies, ja li ha fet bona mostra: “Us vull a tots molt a tope, que ha sigut un camí dur arribar fins aquí, i necessitaré tota la vostra energia per donar gas davant d’aquesta magnífica pista, davant de tots vosaltres amb aquest magnífic ambient, per poder arribar el més amunt possible”.

Foto: FAE.

Deixa un comentari

Previous post Cande Moreno acaba 13a al descens de les Finals de la Copa d’Europa de Narvik
Next post Roger Puig tanca la Copa del Món d’eslàlom 10è