Joan Vinyes – Jordi Mercader li prenen el pols al Hyundai i20 Rally2

La Copa d’Espanya de Ral·lis de terra – Rallycar s’iniciarà el pròxim cap de setmana (dies 24 i 25 de març) amb la localitat gallega d’Ordres (la Corunya) com a centre neuràlgic de la competició. El Ral·li Terra da Auga 2023, prova organitzada per l’Agrupació Esportiva Nord-oest Motor, serà el punt de partida per a Joan Vinyes – Jordi Mercader a una especialitat i a un certamen on van ser protagonistes en la segona part de la dècada dels 2000.

En la present edició del CERT – Rallycar, Vinyes pilotaran un Hyundai Rally2 preparat en les instal·lacions de Rallycar. L’objectiu?, Segons Vinyes: “Recuperar les millors sensacions de fa unes temporades i estar entre els millors en cadascuna de les proves en les quals competim”.

El Rally da Agua 2023 amb un recorregut de 111,40 km de velocitat.
Els organitzadors del Ral·li dona Auga 2023, han preparat un traçat, en aparença exigent, per a estrenar la present temporada. La prova es disputarà durant la jornada del dissabte (dia 25), és a dir, una sola etapa en la qual tindran cabuda 4 seccions.

En les dues seccions matinals es disputaran els trams A (14,47 km) i B (11,01 km). Mentre que en les seccions que tancaran el ral·li, l’atenció estarà centrada en les especials C (14,89 km) i D (15,33 km). En total el recorregut del ral·li és de 242,76 km, dels quals 111,40 es disputaran contra el crono.

Com és habitual en els ral·lis del CERT – Rallycar, el recorregut no es coneix fins als moments previs a l’inici de l’única passada de reconeixement que els pilots poden donar al traçat, amb cotxe de carrer. A Ordes, aquesta passada de reconeixement es farà entre les 7.45 i 13.00 hores del divendres (dia 24).

El tram de qualificació “primer punt calent” del ral·li.
La segona part de la jornada prèvia a l’inici de la competició, deixarà via lliure als pilots perquè es puguin situar al volant de les mecàniques amb les quals disputaran el ral·li. A partir de les 14.00 hores podran iniciar la “Free-Practice”, podran superar l’especial, a doble passada, en la qual minuts més tard es jugaran poder triar un lloc privilegiat en l’ordre de sortida. En concret, el tram de qualificació es correrà entre les 14.45 i 15.30 hores.

Deixa un comentari

Previous post Puig finalitza tercer al paral·lel de les Finals de la Copa d’Europa
Next post Roger Puig tanca el gegant de Copa d’Europa en tercera posició