Joan Vinyes s’acomiadarà de la temporada a Jerez

El Circuit de Jerez serà el proper csap de setmana, el punt i final de la temporada per a Joan Vinyes. Al mític escenari gadità Vinyes disputara, al volant del Porsche 911 GT3 CUP – Baporo Motorsport, el penúltim meeting del Campionat d’Espanya de Resistència 2023, organitzat per V-Line Organització.

El dissabte (dia 11), primer dia al traçat de Jerez (4.428 metres), Vinyes tindrà una activitat sense pràcticament un instant de descans. Entre les 9.40 i les 10.30 hores correrà els entrenaments lliures, Poc més d’una hora després, entre les 11.40 i 12.55 hores, tornarà a sortir a la pista per disputar els entrenaments oficials, en els que es definiran les graelles de sortida de les dues carreres.

La primera d’aquestes proves, programada a 48’ + 1 volta, s’iniciarà a les 14.50 hores, únicament amb la graella de GTs a la sortida.

Per diumenge (dia 12) quedarà la disputa de la segona carrera que començarà a les 15.00 hores. Aquesta prova també es disputarà a 48’ + 1 volta, però amb els GT i CER a la sortida.

Deixa un comentari

Previous post Abandó d’Albert Llovera a La Nucia
Next post Roger Puig preparat per la nova temporada