Jordi Fluvià, el millor andorrà en el Villa de Benasque d’escacs

El Mestre Internacional Jordi Fluvià ha estat el jugador andorrà millor classificat del grup d’escaquistes del Geva-CEA que entre el 5 i el 14 de juliol han disputat l’Open Internacional “Villa de Benasque”. Fluvià, que partia amb el número de rànquing 23 ha finalitzat 19è amb 7 punts de 10 possibles en un dels torneigs més forts d’Espanya i que aquest any s’ha dut a terme presencialment amb 296 jugadors. Fluvià ha aconseguit 6 victòries (una d’elles al Gran Mestre Maxim Lagarde (2648 d’ELO FIDE) i número 2 del rànquing del torneig), dues taules i dues derrotes.

Una de les grans promeses juvenils dels escacs andorrans és Josep Maria Ribera, qui ha fet 6 de 10 punts (on destaquen dues taules contra dos Mestres FIDE) i ha quedat 69è a la classificació final quan el seu rànquing inicial era el 105. Els jugadors Cristofer Luke i Marc Martínez, qui ha fet una magnífica actuació passant del lloc 215 al 112, han aconseguit fer la meitat de punts mentre que Àlex Alcon ha assolit 4,5 de 8 punts (ja que dues primeres rondes no les va disputar), les germanes Ariadna i Jana de la Riva 3,5 punts, Jaume Alcon amb 3,5 punts de 8 partides i Alfred Alcon amb 2 punts de 8.

L’expedició andorrana l’han completat el Mestre FIDE Daniel Gómez, que ha fet 5 punts de 9 partides, ja que no ha disputat la darrera ronda, i Serni Ribera que va aconseguir 4 punts en 6 partides i que va marxar de Benasque per viatjar fins a Salobreña (Granada) on està disputant des de dilluns el Campionat d’Espanya sub14. 

Deixa un comentari

Previous post Recepció del Comú de la Massana a Oriol Martínez i Pep Garrallà
Next post Berta Miquel i Carla Amorós, tercera i quarta a la categoria júnior d’honor del Campionat d’Espanya