Jordi Lestang no viatjarà a Cal Rosal a l’estar confinat per ser contacte de positiu

L’actual segon classificat en el campionat d’Espanya de trial a la categoria júnior, l’andorrà Jordi Lestang s’ha hagut de confinar en el seu domicili després de notificar-li que una companya de la residència de Ripoll on estudia, ha estat positiva de Covid-19. A la residència de Ripoll conviuen de manera directa esportistes de la modalitats de motociclisme i ciclisme junts i és per aquest motiu que seguint els protocols estipulats per les autoritats sanitàries, s’ha confinat a casa.

Lestang tenia al seu abast proclamar-se campió d’Espanya, ja que depenia d’ell mateix per aconseguir la victòria a la prova de Cal Rosal que l’hagués proclamat campió. Això no podrà passar i l’escaldenc s’ha haurà de mirar des de casa. “Ho vaig assumint, però tinc clar que serà dur veure com els altres estan competint i jo estic a casa confinat” ha explicat Lestang que ha afegit “cal ser responsable, toca confinar-me i seguir els protocols”.

A l’actualitat, el pilot escaldenc de Montesa és una de les futures promeses del trial andorrà, essent júnior ja competeix en proves absolutes aconseguint uns bons resultats. De la pitjor manera possible, Lestang finalitza una temporada que ha estat molt bona per a ell, però que circumstàncies externes l’impediran aconseguir el seu gran objectiu esportiu. Per qualitat, no serà.

 

Fotos: Cedides per Jordi Lestang.

 

Deixa un comentari

Previous post Eloy Casals dóna la llista de convocats per jugar contra Anglaterra
Next post Pal Arinsal espera la neu per obrir el 4 de desembre amb grans mesures anti Covid19