Jordi Raposeiras acaba cinquè en el seu debut en el CIV

Bon debut del pilot Jordi Raposeiras, en la primera prova del Campionat d’Itàlia de Superbikes disputada a Missano i que va cloure amb una cinquena posició. Tot i això, el del Principat no va acabar del tot satisfet, ja que problemes tècnics li van impedir estar en el grup capdavanter que tenia opció a la victòria.

En “Rapo” debutava aquesta temporada amb un nou campionat i un nou equip. L’estructura completament consolidada en el “mundillo” de les superbikes, on tenen representació en el Mundial a la categoria Superspot 300, li garanteix poder aspirar a tot. En aquesta primera cursa, amb la moto encara per acabar de desenvolupar, en “Rapo” ha presentat les seves credencials. Sense conèixer el circuit ni el campionat, Missano ha estat tot una prova de foc.

El pilot andorrà només va poder fer dues de les quatre tandes d’entrenaments lliures, i a les “qualis“, encara cercava el “setting” ideal. Això va provocar que partís amb cert desavantatge amb els rivals, en el moment de la cursa. Tot i això, una bona sortida va fer somiar al seu equip (es va col·locar tercer). La moto encara no estava ajustada, cosa que va provocar problemes mecànics i això feia que a cada volta el pilot andorrà perdés aproximadament 1 segon i mig respecte al grup capdavanter. Raposeiras va ser intel·ligent, va decidir no córrer riscos i sumar quilòmetres amb la seva nova muntura, per acabar en cinquena posició final, que vistes les circumstàncies, era el resultat més bo que podia fer.

Deixa un comentari

Previous post Andorra cau davant Grècia 0-3 en el debut en el preuropeu femení al Nacional
Next post Andorra guanya 1-2 a Estònia i es classifica per la següent ronda del preeuropeu de futsal

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint