Jordi Raposeiras es retroba amb les curses en el Ricardo Tormo

Penúltima cita del Campionat de SuperBikes Junior, al circuit Ricardo Tormo on va participar el pilot andorrà Jordi Raposeiras. A la primera de les dues jornades, disputades dissabte, va aconseguir una 21a posició en la general i una 10a posició de la Copa Kawasaki. No poder classificar en millor posició va provocar no aconseguir un bon resultat.

Diumenge, a la seva prova, Raposeiras va veure com el sancionaven després de travessar la línia d’arribada per trepitjar la línia verda. Al final, 12è de la Copa Kawasaki.

El pilot andorrà que venia de no tocar la moto des del mes d’agost a causa d’una lesió. Raposeiras no va poder participar en la cursa de setembre de Navarra.

Tot i això, el jove pilot del Principat ja és trobava en els temps del capdavant, com ho certificava que en Rapo va fer el seu rècord personal del traçat.

Previous post Orgull andorrà !!
Next post Treball intens de Cardelús per preparar la darrera cursa de l’Europeu de Moto2