Jordi Raposeiras suma només els punts de la cursa de dissabte

El cap de setmana, el pilot andorrà Jordi Raposeiras ha disputat una nova prova de la Copa Kawa de superbikes. Després d’una bona jornada de dissabte on va aconseguir un 7è a la qualificació i un 11è, en cursa, però el que és més important estar amb el ritme del grup capdavanter, diumenge va tornar a aparèixer l’infortuni. A la volta 3, quan anava amb el primers, un pilot el va tocar per darrera, fent-lo caure i, el pitjor de tot, fent impossible la continuitat a la cursa. Sense cap lesió Raposeiras va veure com la seva montura patia molts danys estructurals.

D’aquesta manera, el cap de setmana, Jordi Raposeira es va quedar amb el 7è lloc de la qualificació i 11è de la cursa, aconseguint un temps per estar entre el Top10 que és el que més importa en aquest difícil mon del motociclisme de velocitat.