Jordi Trilla guanya a Cunit

Triomf de Jordi Trilla la categoria júnior de la segona prova de la Copa Catalunya Juvenil que ha organitzat el Club Sports Tennis Cunit. Una competició que va començar el passat 22 de febrer, i que pels motius que prou coneixem tots ha pogut finalitzar aquest diumenge.

I és que en les categories de formació, la Federació Catalana de Tenis, com la majoria d’estaments del tenis el que busquen és que els jugadors juguin com a mínim dues rondes de competició. Si perds en el quadre, a primera ronda, passes al quadre de consolació on es torna a tenir l’oportunitat de jugar i passar rondes. La motivació dels més joves és vital per aconseguir uns bons esportistes en el futur.

Trilla al ser el número 1 del quadre va poder pasar la primera ronda sense jugar. En segona, va derrotar Dario Parlagreco per 6-0 i 6-0. Les semifinals les havia de jugar amb Marc Ureña però l’WO va permetre a Trilla passar a la final, sense jugar. En el darrer partit del quadre del quadre final, l’andorrà va derrotar a Jaume Cruz per 6-3 i 6-1.

Previous post Hannah: “Hem de competir més dur a la primera part”