Jornada positiva de Cardelús a MotorLand

La segona jornada d’entrenaments lliures feta aquest dijous al circuit de MotorLand per Xavi Cardelús i els pilots del Moto2 European Championship que aquest cap de setmana disputaran tres curses d’aquest Campionat, ha estat força profitosa per al pilot andorrà.

A la primera de les dues sessions, les baixes temperatures han tornat a ser les protagonistes i no han permès fer grans millores, però a la segona, Cardelús ha aconseguit una volta ràpida de 1’56.177 que l’ha deixat a 1.3 segons del millor registre, però només a tres dècimes del cinquè millor temps de la jornada. Aquest volta ràpida suposa una millora de 4 dècimes de segon respecte el que va aconseguir ahir.

En aquesta segona sessió del dia, ha sortit amb un neumàtic nou per provar el seu comportament de cara a la cursa sense tenir com a objectiu aconseguir una volta ràpida. A més, el vent ha fet acte de presència i aquesta circumstància ha incidit en els registres de tots els pilots. Per a la jornada de classificatoris de demà es preveu pluja.

El pilot de l’Stylobike Team explica així la feina feta en aquesta jornada de lliures: “Aquesta segona jornada d’entrenaments lliures a MotorLand ha estat força positiva, sobretot a la segona sessió ja que, a la primera, que hem començat a les 9.45, la pista encara no tenia una temperatura optima. A la segona sessió he sortir amb un neumàtic 0 nou per veure el seu comportament al llarg de tot l’entrenament pensant, sobretot en la cursa i, tot i que l’objectiu no era buscar una volta ràpida, he baixat els meus temps d’ahir en poc més de 3 dècimes i m’he quedat molt a prop dels 3 ó 4 pilots que hi ha immediatament davant meu i a 1.3 del millor registre. Crec que podia haver baixar a 55 alt. La previsió de pluja que hi ha per demà ho deixa tot obert i pot fer que les referències d’avui no siguin massa vàlides. Tot i això, les meves bones sensacions en moll són sempre un bona referència”.

Demà es disputaran les dues sessions d’entrenaments classificatoris de 40 minuts e durada cadascuna a partir de les 10:25 i les 13:30.

Deixa un comentari

Previous post Gol Solidari i l’InterEscaldes lliuren 2.000 euros a Autea
Next post Assandca rep els 2.100 euros de la recaptació del WintCyling