Jornada positiva per Cardelús en els lliures del GP d’Andalusia

Aquest divendres s’han disputat les dues primeres sessions d’entrenaments lliures prèvies a la segona cursa de la temporada de la Enel MotoE Wolrd Cup de motos elèctriques que es disputa aquest cap de setmana a Jerez on diumenge passat, ja va tenir lloc la primera cursa del Campionat i els resultats han estat molt positius per Xavi Cardelús.

Ja d’entrada, a la primera sessió d’entrenaments lliures que ha tingut lloc entre les 11:50 i les 12:20 l’andorrà ha aconseguit un millor registre de 1’49.473 que millorava la seva millor volta de la passada setmana al primer Gran Premi de la temporada en 7 dècimes i el situava a menys de mig segon del Top10 de la categoria.

A la segona sessió, disputada a la tarda amb temperatures força més altes, el millor registre de Cardelús ha estat de 1’49.223, concretament el vuitè millor de la sessió. A la classificació combinada d’avui ha acabat situat al 13è lloc a 1.1 del millor temps de la categoria i menys de mig segon de la setena posició.

El pilot del Avintia Esponsorama Racing comenta així el que ha passat a les dues sessions d’avui:  “Estic força content de com han anat les coses avui perquè només pujar a la moto al matí ja m’he sentit molt a gust. De fet, m’he sentit com no m’havia sentit encara mai a sobre d’aquesta moto i els temps que he aconseguit tant al matí com a la tarda i la diferència respecte el millor registre de la categoria així ho demostren. Cal acabar d’ajustar algunes coses tant de la moto com del meu pilotatge com ara el fet d’acostumar-me al fre electrònic que l’acciones amb un botó i no sents el tacte com amb els tradicionals. Això m’ha fet cometre alguna petita errada, però malgrat aquesta circumstància, m’he sentit a gust i els temps han estat bons. Demà toca seguir progressant a la mateixa línea i aconseguir una nona posició de graella a la E-Pole de la tarda”

Demà a partir de les 11:50 es disputarà la tercera sessió d’entrenaments lliures i, a partir de les 16:05 tindrà lloc la E-Pole que definirà les posicions de la graella de sortida que començarà a les 10:05 de diumenge i està programada a 6 voltes.

 

Deixa un comentari

Previous post Es cancel·len les activitats esportives programades per la Festa Major d’Andorra la Vella
Next post Amb la Copa, hi ha la darrera plaça europea, en joc