Aquest divendres s’han disputat les dues primeres sessions d’entrenaments lliures prèvies a la segona cursa de la temporada de la Enel MotoE Wolrd Cup de motos elèctriques que es disputa aquest cap de setmana a Jerez on diumenge passat, ja va tenir lloc la primera cursa del Campionat i els resultats han estat molt positius per Xavi Cardelús.

Ja d’entrada, a la primera sessió d’entrenaments lliures que ha tingut lloc entre les 11:50 i les 12:20 l’andorrà ha aconseguit un millor registre de 1’49.473 que millorava la seva millor volta de la passada setmana al primer Gran Premi de la temporada en 7 dècimes i el situava a menys de mig segon del Top10 de la categoria.

A la segona sessió, disputada a la tarda amb temperatures força més altes, el millor registre de Cardelús ha estat de 1’49.223, concretament el vuitè millor de la sessió. A la classificació combinada d’avui ha acabat situat al 13è lloc a 1.1 del millor temps de la categoria i menys de mig segon de la setena posició.

El pilot del Avintia Esponsorama Racing comenta així el que ha passat a les dues sessions d’avui:  “Estic força content de com han anat les coses avui perquè només pujar a la moto al matí ja m’he sentit molt a gust. De fet, m’he sentit com no m’havia sentit encara mai a sobre d’aquesta moto i els temps que he aconseguit tant al matí com a la tarda i la diferència respecte el millor registre de la categoria així ho demostren. Cal acabar d’ajustar algunes coses tant de la moto com del meu pilotatge com ara el fet d’acostumar-me al fre electrònic que l’acciones amb un botó i no sents el tacte com amb els tradicionals. Això m’ha fet cometre alguna petita errada, però malgrat aquesta circumstància, m’he sentit a gust i els temps han estat bons. Demà toca seguir progressant a la mateixa línea i aconseguir una nona posició de graella a la E-Pole de la tarda”

Demà a partir de les 11:50 es disputarà la tercera sessió d’entrenaments lliures i, a partir de les 16:05 tindrà lloc la E-Pole que definirà les posicions de la graella de sortida que començarà a les 10:05 de diumenge i està programada a 6 voltes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post Es cancel·len les activitats esportives programades per la Festa Major d’Andorra la Vella
Next post Amb la Copa, hi ha la darrera plaça europea, en joc