Josep Iglesias, després de dos desempats, guanya l’Open Internacional d’Andorra de Pitch&Putt

Aquest dissabte i diumenge, dies 18 i 19 de setembre, s’ha disputat la desena edició de l’OPEN INTERNACIONAL D’ANDORRA al camp de la Vall d’Ordino, amb gran èxit de participació. Un total de 75 jugadors s’han enfrontat a tres rondes jugades de dissabte a diumenge.

Els jugadors es van repartir en dos grups, el primer va jugar a les 8 del matí i el segon, a les 13:30h.

El dissabte els jugadors es van enfrontar, no solament al camp, sinó a les inclemències del temps. El primer grup, d’una forma menys problemàtica que el segon, que va patir el rigor d’una pluja intensa que va obligar a parar la prova dues vegades. Al final, només van poder jugar 27 forats dels 36 previstos.

El diumenge es van haver de jugar a les 8h, els 9 forats que faltaven del dissabte. A les 10:15h s’iniciaven les rondes finals, jugant un primer grup. El segon grup, els millor classificats, van sortir a jugar a les 13:15h. Josep Iglesias i Barry Coomber van sortir empatats a 96 cops, -12 del par, havent de fer un primer desempat que va quedar en taules i en un segon desempat en el forat 16, un berdie d’Iglesias li va permetre aconseguir el títol.

Deixa un comentari

Previous post Nou simulador al Pla de la Caubella
Next post Mònica Dòria al mundial de Bratislava