Josep Maria Missé, nou membre del Comitè d’Avaluació de l’European Athletics

El Consell de l’European Athletics a proposta del Comité Executiu ha nomenat Josep Maria Missé, President de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA), membre del Comitè d’Avaluació de les seus dels esdeveniments esportius organitzats per l’ European Athletics pel període 2023-2027.

La Comissió està formada per: Sylvia Barlag (NED),  John Cronin (IRL), José Luis de Carlos (ESP), Toralf Nilsson (SWE), Jorge Salcedo (POR) i Josep Maria Missé (AND).

El Comitè d’Avaluació és un òrgan consultiu l’Executiu Europeu d’Atletisme, la Junta i el Consell Europeu d’Atletisme. La seva missió principal és la de fer el seguiment dels processos de licitació i adjudicació de les seus on es realitzaran els grans esdeveniments europeus d’atletisme i esdeveniments per grups d’edat promoguts i organitzats per l’Europea Athletics. El Comitè ha de vetllar perquè les adjudicacions i els processos de licitació compleixin amb les Normes de Conducta aplicables als membres i ciutats candidates segons el Codi Ètic de l’European Athletics. També han de treballar amb l’objectiu que les proves s’adjudiquin als amfitrions més adequats en cada cas per assegurar i potenciar l’excel·lència de cadascuna de les competicions d’atletisme europeu.

Foto: FAA

Deixa un comentari

Previous post Tercer lloc de Jéssica Cruz a la tercera etapa de l’ABR
Next post Cancel·lats els gegants de la Copa del Món de Wildschönau