Josep Maria Missé serà, aquest dimecres al vespre, el nou president de la FAA

Josep Maria Missé, home d’empresa. Exsecretari d’estat amb el Govern de Toni Martí es presenta a les eleccions a la Federació Andorrana d’Atletisme. En la seva junta estan representats els dos grans clubs de l’atletisme andorrà (Cava i Amics de l’Atletisme Andorrà) que més o menys representen al voltant del 80% de les llicències federatives del Principat. Missé té clara la línia que vol marcar dintre de l’estament de l’atletisme andorrà, ja que presideix l’única candidatura presentada. Serà a partir d’aquest dimecres al vespre quan entri en el càrrec, ja que és el dia de l’Assemblea General Extraordinària.


Missé ha treballat amb el seu equip per tenir una línia estratègica pels pròxim quatre anys. Instal·lacions, categories de formació, atletisme femení i suport als clubs són línies cabdals que impulsarà. Per sobre de tot, les instal·lacions. El propi Missé reconeix que “no ens cal una gran infraestructura, però sí una instal·lació digna perquè els clubs del país puguin entrenar amb garanties”. A més, afegeix Missé “si passa com aquest estiu que han vingut atletes de renom al país, que puguin entrenar en les millors condicions, que actualment no ho poden fer a l’única instal·lació que tenim”.

És inevitable parlar de la pista coberta. Un reclam que igual que el tennis, fa temps que està en l’aire “és vital degut a la meteorologia que tenim en el país i en aquest sentit ens consta que el Govern veuria amb bons ulls una iniciativa d’aquest tipus” explica Missé. En aquest sentit, la ministra de Cultura i Esport, Sílvia Riva va reconèixer, a la roda de premsa de la presentació de les Beques ARA que “degut a la situació de contenció actual degut a la Covid19, no tenim previst engegar el projecte d’una pista coberta d’atletisme o les pistes de tennis“. Tot i que també va dir que “si la conjuntura econòmica millora, estudiarem la possibilitat, ja que espai tenim al CTO“.

Tot i que d’idees no li falten, abans de res, Missé i els seus companys de junta volen donar-se un temps prudencial per saber “com està tot”. El propi Missé ha reconegut que “abans de res parlarem amb els clubs del Principat per saber quines són les seves inquietuts i necessitats”.

Potenciar l’atletisme femení és per a Missé, una de les línies mestres de la seva candidatura “tenim atletes de qualitat i hem de fomentar l’atletisme femení” com també l’augment de llicències federatives. En aquest sentit Missé ha argumentat que “hi ha molta gent que fa running però en cap moment pensa ni en competir ni en federar-se i per aquest motiu impulsarem accions per fomentar i donar a conèixer els avantatges de federar-se“.

Deixa un comentari

Previous post Vinyes-Mercader debutaran en el Campionat d’Espanya de Vehicles Històrics
Next post Ski Andorra posa a la venta el forfet de temporada a partir del 15 d’octubre