Josep Martínez campió de l’Open d’Andorra absolut de pitch&putt

Aquest diumenge Josep Martínez, Ricky Morat i Gonzalo Mendoza, com a millors classificats de la jornada anterior es jugaven el campionat amb ja, certa avantatge per Martínez, tot i que només d’un coop. La final femenina, la disputaven Soraya Lassal, Angerls Navàs i Pilar Montero, amb avantatge de 8 i 10 cops de la primera sobre les dues perseguidores. Martínez i Lassal han mantingut les diferències per proclamar-se campions de les seves respectives categories.

En la categoria scracht, s’ha proclamat campió absolut el català Josep Martinez Martos, que en la passada edició va aconseguir el subcampionat, amb un total de 155 cops. -7 sota par: El segon classificat ha estat Gonzalo Mendoza de l’Associació Andorrana de Pitch&putt, millorant el quart lloc de l’edició anterior, amb un total de 157 cops, -5 sota par i el par. El tercer lloc ha estat pel català Rafael Ramos que ha empatat amb l’andorrà, Ricard Morat, (quart), tots dos amb 160 cops, -2 sota par.

Els premis a la categoria sènior han estat pels catalans, com campió, José Perez amb un total de 161 cops, -1 sota par. Subcampió ha quedat Oscar Rovira amb 165 cops, +3 del par i en tercera posició amb 166 cops, +4 del par, Joan Bertran.

S’ha proclamat campió juvenil, el jugador Nil Artigas.

1 thought on “Josep Martínez campió de l’Open d’Andorra absolut de pitch&putt

Deixa un comentari

Previous post 14è a Misano, Xavi Cardelús
Next post Més experiència per Laia i Oriol Pi en el mundial outdoor