Dissabte, gener 16, 2021
Banner Top
Juan Ramon Moreno, nou director de Grandvalira – Nevasa

Grandvalira – Nevasa ha nomenat aquest dimarts a Juan Ramón Moreno com  el nou director general de Grandvalira Nevasa. S’incorporarà a les seves funcions a partir del proper dilluns 27 de juliol. Moreno compta amb més de 20 anys d’experiència en els àmbits comercial, màrqueting i de comunicació. Al llarg de la seva dilatada trajectòria professional ha exercit el càrrec de director Comercial i de Màrqueting, i de director de Màrqueting i Comunicació a diferents empreses com Ikea, ING Direct, Stage Entertainment o Parques Reunidos.

De nacionalitat espanyola, Moreno de 53 anys, és llicenciat en gestió comercial i màrqueting per ESIC. MBA per l’Institut d’Empresa i Programa de Digital Business DIBEX en ISDI.

El nomenament de Juan Ramon Moreno dona un impuls a la línia estratègica de la companyia amb l’objectiu de continuar fent créixer la marca Grandvalira així com la marca Ordino Arcalís.

Banner Content
Tags:

1 Comment

Martí Palahí 22 de juliol de 2020 at 06:47

Han de venir de fora per ocupar llocs així? No tenim ciutadans andorrans preparats per ocupar aquests llocs? o sempre lo de fora és millor que lo d’Andorra. Si no donem oportunitat als nostres, nosaltres mateixos, qui ho farà?

Leave a Comment