Juan Ramon Moreno, nou director de Grandvalira – Nevasa

Grandvalira – Nevasa ha nomenat aquest dimarts a Juan Ramón Moreno com  el nou director general de Grandvalira Nevasa. S’incorporarà a les seves funcions a partir del proper dilluns 27 de juliol. Moreno compta amb més de 20 anys d’experiència en els àmbits comercial, màrqueting i de comunicació. Al llarg de la seva dilatada trajectòria professional ha exercit el càrrec de director Comercial i de Màrqueting, i de director de Màrqueting i Comunicació a diferents empreses com Ikea, ING Direct, Stage Entertainment o Parques Reunidos.

De nacionalitat espanyola, Moreno de 53 anys, és llicenciat en gestió comercial i màrqueting per ESIC. MBA per l’Institut d’Empresa i Programa de Digital Business DIBEX en ISDI.

El nomenament de Juan Ramon Moreno dona un impuls a la línia estratègica de la companyia amb l’objectiu de continuar fent créixer la marca Grandvalira així com la marca Ordino Arcalís.

1 thought on “Juan Ramon Moreno, nou director de Grandvalira – Nevasa

  1. Han de venir de fora per ocupar llocs així? No tenim ciutadans andorrans preparats per ocupar aquests llocs? o sempre lo de fora és millor que lo d’Andorra. Si no donem oportunitat als nostres, nosaltres mateixos, qui ho farà?

Deixa un comentari

Previous post La Purito amb un màxim de 1.800 participants
Next post L’Inter té tots els números per ser campió de lliga