Àlex Machado vol sentir el Gran Carlemany a Franciacorta Karting Track

Setmana de campionat del Món !!. Això és el que esta vivint Àlex machado que es troba ja a Franciacorta Karting Track on entre avui i fins dissabte (dia de la cursa) intentarà fer sonar el Gran Carlemany en el campionat del mon ROK (Monomarca), en la categoría SUPER. Com ell 27 participants més aspiraran a pujar a l’esglaó més alt del podi, que cal recordar landorrà ja hi va pujar en el 2018.

Aquest dilluns han començat els entrenaments lliures que es faran fins dijous quan doni pas als entrenaments cronometrats i les tres mànigues classificatòries que es portaran a terme entre dijous i divendres, que donaran la posició a la grella de sortida de dissabte.

Segon Machado “afrontem la final amb un únic objectiu de revalidar el titol del 2018 i fer sonar l’himne d’Andorra un altre cop”. 

Novament, els condicionant de la Covid-19 afecten de primera mà a un esportista andorrà. Machado ha explicat que “sabem que serà difícil perquè el nivell és alt i aquest any no he pogut entrenar el que m’hagues agradat, ja que els meus entrenaments es realitzen unicament a Italia i el viatjar no ha estat facil”. Tot i això el pilot de karting ha finalitzat dient que “de totes formes venim amb la moral ben alta despres de guanyar la primera cursa que feiem aquest any que era la tercera prova del campionat d’Italia Rok”.

Deixa un comentari

Previous post L’estiu per Vallnord – Pal Arinsal ha representat 1,5 M d’euros d’ingressos
Next post Dimarts ens visita la Virtus de Djordjevic i Teodosic