Kevin Esteve (-5) tercer a la primera jornada de l’Aravell Golf Open

El francès Mathieu Prost s’ha situat líder de l’Aravell Golf Open by Creand, que va arrencar aquest dijous al recorregut d’Aravell amb 144 jugadors en lliça i amb una climatologia canviant, amb sol i tempesta, que al final de la jornada no va permetre completar el primer dia de joc. Prost va signar una espectacular primera targeta de 62 cops (-9), gràcies a 11 birdies i dos bogeys, que li van donar el control del torneig amb tres cops de renda sobre el seu compatriota Oihan Guillamoundeguy (-6) i l’andorrà Kevin Esteve, bon coneixedor del camp, que va signar 66 impactes (-5).

Tots ells van poder completar el joc i els problemes meteorològics van arribar amb el torn vespertí. A les sis de la tarda es va haver d’interrompre el joc a causa de la tempesta elèctrica i el joc ja no es va reprendre en no millorar les condicions i amb la caiguda del dia. En el torn de tarda, l’espanyol que portava millor targeta era Mario Galiano, que havia signat un -5 quan li faltaven per completar els forats del sis al nou.

L’ilerdenc Joel Moscatel, que va jugar al torn de matí, va poder completar els 18 forats d’Aravell amb 67 cops (-4) que el van situar a la cinquena posició provisional, a cinc cops del líder. “He jugat força ordenat i m’he trobat còmode”, deia Moscatel, que juga regularment el circuit. “Juguem moltes setmanes fora i tenir un torneig a Catalunya sempre és una alegria i no m’ho perdria”, diu l’espanyol, que reconeix que “el camp estava assequible malgrat el rough”. Els greens estaven receptius però al final cal posar els puts per fer-ne algunes menys”, va dir el de Lleida.

Primera aparició de Juan Postigo

Una de les novetats d’aquest any és la presència del professional de golf adaptat Juan Postigo, que ha jugat aquest dijous la primera volta a Aravell Golf i ha estat tot un descobriment per al càntabre. “Em va costar alguns bogeys a l’inici”, diu tot i que es va mostrar encantat del club, que l’ha rebut amb els braços oberts.

“La veritat és que tot em venia de nou, i m’ha sorprès gratament el recorregut i totes les instal·lacions”, deia Postigo, que va acabar amb una volta de 77 cops (+6), i que arribava una mica cansat de l’últim torneig al British Masters, a The Belfry, que va finalitzar aquest dimarts, i on va acabar en un destacat cinquè lloc.

“Quan em va convidar Lara no m’ho vaig pensar i espero tornar l’any que ve amb algun jugador més del nostre circuit”, va comentar el càntabre, guanyador aquesta temporada de dos tornejos del Tour i al qual encara li queda la volta d’aquest divendres per gaudir del camp de l’Alt Urgell.

Després de l’aturada a Aravell a causa de les males condicions climatològiques, el joc es reprendrà divendres a primera hora per completar la primera jornada i posteriorment es donarà sortida a la segona, amb la intenció de poder completar-la i fer el tall del torneig.

Foto: Aravell Golf Open

Deixa un comentari

Previous post Manu Nieto, Diego i Moha tornen a la disciplina tricolor
Next post Hector Hevel marxa a l’FC Cartagena

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint